В ново интервю за предаването Today по NBC, съпругата на Брус Уилис,

...
В ново интервю за предаването Today по NBC, съпругата на Брус Уилис,
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис: “Трудно е да се определи дали той разбира състоянието си“

В ново интервю за предаването Today по NBC, брачната половинка на Брус Уилис, Ема Хеминг Уилис, показа, че е “трудно да се реши “ дали артистът осъзнава здравословните си проблеми.

Ема предостави на предаването прочувствена информация за здравословното положение на звездата от „ Умирай мъчно “, който се бори с фронтотемпорална деменция и за това дали той изцяло схваща диагнозата си и влошаващото се положение.

„ Трудно е да се дефинира “, заяви Ема в предаването, като добави, че за нея е било по едно и също време „ благословия и проклинание “ да получи и в последна сметка да одобри диагнозата му.

„ Тежко е за диагностицирания, само че и за фамилията. И това не е по-различно нито за Брус, нито за мен, нито за нашите девойки. Когато споделят, че това е фамилна болест – в действителност е по този начин. “

През 2022 година семейство Уилис обществено разкри, че 68-годишната звезда от „ Криминале “ е диагностициран с афазия и се отдръпва от актьорската си кариера. След като показа, че положението му е минало в диагноза деменция по-рано тази година, Хеминг се трансформира в покровител на Световната седмица за повишение на осведомеността за фронтотемпоралната деменция.

Сюзън Дикинсън, основен изпълнителен шеф на Асоциацията за фронтотемпорална недъгавост, която също се появи в предаването Today, съобщи, че опустошителното заболяване при някои хора лишава способността им да схващат влошаващото се здравословно положение. Неврологичното заболяване на Уилис се отразява на паметта, езиковите умения и отзивчивите му качества, наред с други последствия за здравето.

„ То може да засегне речта, държанието, личността и това, което назоваваме изпълнително действие “, сподели Дикинсън за положението, което няма лекуване.

Брус и Ема сключват брак през 2009 година и имат две дъщери – Мейбъл (11 г.) и Евелин (9 г.).
Уилис има и три пълнолетни деца от предходния си брак с Деми Мур: Талула (29 г.), Румър (34 г.) и Скаут (31 г.).

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР